Take a step on the yoga path. Our studio Yoga do Ippo, located in Wercher, offers a wide variety of yoga practices and styles.

Yoga do Ippo


Zet de eerste stap naar je mat en verder

Kom naar onze studio voor een unieke ervaring

Yoga do Ippo

Over Yoga Do Ippo

De eigenares en bezieler van Yoga Dō Ippo is een Japanse yogini. Yoga Dō Ippo is Japans voor “zet een stap op het yogapad”, een warme uitnodiging om een yogaparcours te volgen. Onze studio bevindt zich in een residentiële wijk in Werchter en biedt een brede waaier aan yogadisciplines en -stijlen aan, waarvan sommige duidelijk met een Japanse inslag.

Meer weten

Yoga do Ippo

Beweeg en adem samen met mij

De lessen van Yoga Dō Ippo zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht je niveau. Een brede waaier aan oefeningen helpen je te komen tot een meer verbonden, evenwichtige en gezonde JIJ. We stellen een hoger niveau van verbinding, bewustzijn en eenheid tussen geest, lichaam en ziel voorop. Een belangrijk aandachtspunt is de ademhaling. Ongeacht lichamelijke gewaarwordingen, en ongeacht of de uitgevoerde bewegingen krachtig of zacht zijn, ademen we in en uit en proberen we ons af te stemmen op onze ademhaling.

Bij Yoga Dō Ippo kun je verschillende soorten lessen volgen.

Meer weten

Yoga do Ippo

Is yoga nieuw voor jou?

Jong of oud, mollig, gespierd of pezig, om aan yoga te doen heb je geen specifieke lichaamsbouw nodig. Je hoeft niet sportief of lenig te zijn. Bij yoga gaat het er niet om of je je voet achter je hoofd kunt leggen of jezelf in een pretzel kunt draaien. Wel gaat het om focussen op een bewuste ademhaling en het opbouwen van bewustzijn, en dat bewustzijn gebruiken om beslissingen te nemen die je helpen op weg naar gezondheid en geluk.

Meer weten

Yoga do Ippo

Neem een matje en doe met me mee

Hoewel yoga er is voor iedereen, is het zeker nuttig om te weten wat jouw doel is om de stap naar yoga te zetten. Denk bij het kiezen van de les waarvoor je je aanmeldt aan wat jouw doelen zijn op het gebied van fitheid en welzijn en waarom je aan yoga wilt doen in plaats van te sporten. In elke les komt een ander thema binnen het cursustype van jouw keuze aan bod. Je kunt dus wekelijks deelnemen aan de cursus en elke keer nieuwe houdingen, rekoefeningen of ademhalingstechnieken leren.

Meer weten

Welkom bij Yoga Do Ippo!